lördag 10 oktober 2009

Lördag och ledig helg

Guuuud vad gott! Det är sååå skönt med den där lediga helgen. I och med att man jobbar varannan helg så blir det väldigt intensivt.

Idag har vi städat, Bengt dammsug kök och hall, Carro tog resten och jag torkade golv.
De sista kvällarna har Bengt klagat över att det luktat illa i tvåsits soffan. Men vi har inte hittat nåt. Nåväl, min make är då väldigt ordentlig när han städar, flyttar på soffor och slänger ut mattan under bordet. Det där är jag mycket sämre på, utan det blir dammsugning runt om.
Nåväl, han flyttade på sofforna, och vad ser vi???? En liten död mus under soffan som är på väg och krackelera. Den luktade!!!!!! Så nu luktar det gott i soffan igen:-
Sixten vår ena katt brukar komma indragande med möss, men vi kör ut honom. Denna har han tydligen släppt så den gömt sig under soffan och dött.
Tur man har en så ordentlig man:- Ha ha"

Sen var vi på tippen och slängde bråte, sen hem till mormor och hämtade bäddsoffa, bord och skåp. Så nu är det fint och lite mindre i mormors garage. Undrar var fasen jag ska göra av resten som står där?

Nu slöar jag, ikväll blir det fotboll, Putte har tingat på tv:n, vi ska käka kyckling fylld med ädelost och virad med bacon och ris innan dess. Det var längesen, ska bli sååå jäkla gott.

Tänk, om två veckor är vi på Kreta. Åhhhh, vad skönt det ska bli! Bara vi fyra vuxna! Det är lyx det tjejer!

Nu har vi fått tillbaka alla grejer vi inte fick hämta förra året. Äntligen! Men det fattas en sak, får se när den kommer. Så jäkla skönt att grejerna är tillbaka. Men att det ska behöva hamna i tingsrätt, ja, världen eller rättare sagt sketgrannar! Fy fan!
Resterande pengar ska komma senast nyår, som vi också väntat ett år på. Fan vad skönt att skiten är över.

Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Fy en död mus...tur att maken din är så noga...härligt med ett nystädat hem!
    Tack för de fina kommentarerna i min blogg!
    Ha en fortsatt trevlig helg
    KRAMAR KIKI
    http://blogg.familjen-ahlgren.se

    SvaraRadera